O nama

Zašto Arapski centar?

Arapski centar od svog osnivanja predan je i motiviran željom svojih polaznika za učenjem i usavršavanjem u vidu svojeg vlastitog prosperiteta i boljitka.
Da „pruži polazniku vrhunsku kvalitetu nastave, osjećaj zadovoljstva i ugode tijekom učenja te da pruži vrhunsku uslugu prevođenja“. Težište djelatnosti Arapskog centra fokusirano je na suradnju s radnim organizacijama koje imaju potrebe za općim, poslovnim i /ili stručnim stranim jezikom u radnim organizacijama te je u mogućnosti potpuno odgovoriti svim zahtjevima i potrebama svojih klijenata za znanjem arapskoga jezika i komunikacijskim vještinama.

Arapski centar je osnovan zbog sve veće potrebe za učenjem arapskog jezika te sve većim potrebama razumijevanja kulture i vrijednosti arapskih zemalja u poslovnoj komunikaciji.

Vizija

Naša vizija je postati vodeći centar izvrsnosti Jugoistočne Europe u izgradnji kompetencija pojedinaca i pozicionirati se kao lider u podučavanju arapskog jezika kao i u uslugama prevođenja. Našom kvalitetom, stručnošću i profesionalnošću postaviti određene vrijednosti koje ćemo kontinuirano poboljšavati i unaprjeđivati. Biti prva poveznica sa poslovnom javnošću arapskog svijeta.

Misija

Misija i cilj Arapskog centra je podučavanje arapskog jezika te stvaranja mosta suradnje i tolerancije između Hrvatske i arapskih zemalja te stvaranje arapskog orijenta, kroz predstavljanje arapskog jezika i kulture kao osnovne vrijednosti svakog naroda!